Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Energetisch Ademwerk

Liquid Breath: Gift en Shift

Ervaar via je adem een dosis rust, ontspanning, zachtheid en gezondheid, verdubbel je energie en verhoog je frequentie met Liquid Breath®.
De GIFT is een 45 minuten liggende Liquid Breath® ademsessie om je lichaam te herstellen en diep(er) te ontspannen. Een zachte en krachtige ervaring. 'You can always relax more'. GIFT is het acroniem voor de verschillende stadia:Grounding - Intentions - Freedombreathing - Trance StateDoe de GIFT om dieper dan ooit te ontspannen, bij fysieke pijn, ziekte, slapeloosheid, apathie, lusteloosheid. De GIFT is heel krachtig voor iedereen. Aanbevolen dosis 2x per maand en bij behoefte.

De SHIFT is een 15 minuten durende zeer krachtige activatie via adem en beweging om je energie te balanceren. Dit is een vervolg op de GIFT. Doe deze pas als je de GIFT vaker hebt ervaren. SHIFT is het acroniem voor de verschillende stadia:Shaking - HorseStance - Invocation - Freedombreathings - Timeless State. Doe de SHIFT bij mood swings, depressieve gevoelens of vermoeidheid. De shift is heel krachtig voor topsporters en toppresteerders. Aanbevolen dosis 2x per week.


DE DRIE PRINCIPES VAN LIQUID BREATH®


FOCUS OP JE UITADEMING

De uitademing heeft focus, reinigt en hersteld je lichaam. Het nodigt je uit om los te laten. Je inademing komt van nature, volgt vanzelf, laadt je op en geeft weer nieuwe energie.

VERDUBBEL JE ADEMRUIMTE

Moeiteloos, zacht en bewust vullen en vinden van je volledige ademruimte door de ademhalingsfasen heen. Meer adem = meer energie = meer levenskracht. Voelen is weten.

ADEM VOORBIJ TECHNIEKEN

Een fysieke, mentale, emotionele en energetische ervaring die verder gaat dan technieken.

Een vakantie voor je brein, zodat je echt uit het denken komt.

Energetisch Lichaamswerk

Access Bars: 

Ontlaad de gedachten, gevoelens, emoties, negatief zelfbeeld, angsten en beperkende overwegingen en overtuigingen die je in je leven hebt opgeslagen in je lijf, zodat deze je niet langer hinderen met Access Bars®.

Acces Bars® is een in Amerika ontwikkelde methode waarbij door middel van een lichte aanraking van de 32 drukpunten op het hoofd, oude ballast eenvoudig wordt losgelaten. Hierdoor worden blokkades opgeheven en ontstaat er direct een diepe ontspanning op mentaal en emotioneel vlak. Er komt letterlijk meer ruimte in het hoofd.

Cliënten geven aan zich wekenlang energieker en meer ontspannen te voelen.