Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Waarvoor kun je bij mij terecht:

Bioresonantietest

Bio staat voor "leven/natuur en resonantie is een bepaalde trillingsfrequentie. Wij als mens en alle verschillende delen van ons lichaam, heeft een bepaalde trillingsfrequentie met bepaalde normwaarden.

Zo hebben we miljarden cellen in ons lichaam die een elektromagnetisch veld vormen, doordat deze met elkaar communiceren. Zij zenden trillingen uit en kunnen deze ook ontvangen.

Wanneer bijvoorbeeld een orgaan niet goed functioneert, zal deze een andere frequentie uitzenden dan dat de norm zou moeten zijn. Het lichaam raakt hierdoor uit balans, waardoor andere functies in het lichaam ook niet goed/anders werken.

Deze kortdurende test kan een momentopname weergeven geven van bijvoorbeeld:

  • Energetische Dysbalans
  • Toxiciteit
  • Voedselintolerantie en Allergieën 
  • Orgaanfunctie
  • Emotionele en Mentale toestand
  • Vitamine en Mineralen

Daaruit volgt een zeer uitgebreide uitslag, deze wordt door mij uitgelezen en duiding aan gegeven. Welke linken zijn er te leggen, waarmee is er werk aan de winkel. Deze wordt aan je toegelicht, waarna we samen bespreken wat en hoe we van hieruit verder gaan.

Gezondheidstraject

Veel mensen zijn ondervoed. Dan bedoel ik in de zin van goede voeding, natuurlijke vitamines, mineralen, omega 3/6 verhouding en voeding voor een goede hersenwerking et cetera. Hierdoor ontstaan onbegrepen lichamelijke klachten en vaak ook psychische klachten. Soms een kip en het ei verhaal, maar hoe dan ook klachten waar jij graag vanaf wil.

Naast een uitgebreide persoonlijke intake, maak ik hierbij vaak gebruik van de Bioresonantietest en/of Bloeddruppeltest, zoals ik hiernaast heb omschreven.

Hierdoor kun je nog beter een beeld vormen van waar sta je nu, wat is de vooruitgang die je boekt en wat is het uiteindelijke resultaat van de ingezette middelen en adviezen. Uiteraard heb je voor een goed resultaat, daar zelf een actief aandeel in, door het opvolgen van de adviezen en eventuele inname als voorgeschreven.

Ik werk samen met twee gerespecteerde en hoge kwaliteitsbedrijven, die uitsluitend werken met wetenschappelijk bewezen, dierproefvrije, natuurlijke voedingssupplementen, natuurlijke huidverzorgings- en natuurlijke lifestyleproducten.

Creëer Evenwicht, Herstel en Versterk je lichaam van binnenuit, begin vandaag nog met gezonder leven en start jouw gepersonaliseerd gezondheidstraject.

Bloeddruppeltest

Wat wordt er voornamelijk getest:

Omega-3-index: Dit is de samenvatting van de twee mariene Omega-3-vetzuren EPA en DHA. Omega-3’s hebben veel voordelen omdat ze de belangrijkste bouwstenen zijn in onze cellen. EPA is dominant in het bloed, in de spieren en in weefsels, terwijl DHA dominant is in de hersenen, het sperma en de ogen.

Omega-6:3 balans: De Omega-6:3 balans in het lichaam moet bij voorkeur lager zijn dan 3:1. Als deze verhouding hoger is dan 3:1 zul je baat hebben bij het aanpassen van je eetpatroon. Een lage Omega-6 en Omega-3 balans is belangrijk voor het behouden van een normale cel- en weefselontwikkeling (homeostase) en helpt het lichaam bij het onderdrukken van ontstekingen

Vloeibaarheid Celmembraan: Dit is belangrijk, zodat je weet wat er van de aanwezige voedingsstoffen in het lichaam daadwerkelijk in de cel aankomt en of de afvalstoffen uit de cel afgevoerd kunnen worden, het lichaam uit.

Mentale kracht: De mentale krachtwaarde (=AA / (EPA+DHA) moet onder de 1:1 zijn voor een toereikende en evenwichtige toevoer van zowel Omega-6 als Omega-3-vetzuren naar de hersenen en het zenuwstelsel. Cognitieve prestaties verbeteren met een toegenomen consumptie van mariene Omega-3’s EPA en DHA. Kindertijd en ouderdom zijn twee kritieke en kwetsbare fasen en Omega-3- tekort wordt geassocieerd met leer- en geheugenstoornissen, evenals stemmingsproblemen.

Arachidonzuur (aa)-index: Het belangrijkste Omega-6-vetzuur voor het lichaam. Het is het beginpunt voor de productie van lokale weefselhormonen die worden geactiveerd door Omega-6. Dit is belangrijk voor het beschermen van het lichaam tegen schade, door het beperken van de progressie van de infectie of de impact van het letsel.

Jouw test wordt geanalyseerd door een onafhankelijk en GMP-gecertificeerd laboratorium. Ze zijn een contractlaboratorium voor chemische analyse met 25 jaar ervaring en bieden hoogwaardige chromatografische analyse op basis van geavanceerde kennis en technologie.

Copyright All Reserved © 2022 HMB Transformations