Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.


Wie is Joyce...


Joyce is een vrolijk en positief ingesteld persoon die wel van een uitdaging houdt.

Ze is geboren en getogen in Eindhoven, waar ze nu ook woont samen met haar 2 lieve katten.


Na haar studie tot verpleegkundige, heeft ze zich gespecialiseerd in traumazorg, terminale zorg en ambulancezorg. Daarin zag ze dat er vaak door hoge werkdruk, weinig tijd over bleef om de mensen de zorg, aandacht en begeleiding te geven die de mensen nodig hebben, maar vooral ook verdienen.

Om verder te verdiepen in hoe de mens tikt en te achterhalen waarom mensen doen zoals ze doen, heeft Joyce haar NLP-practitioner en -Master gedaan. Haar werd steeds duidelijker hoe belangrijk het kan zijn om vanuit de kern of oorzaak, het probleem aan te pakken en niet te onderdrukken of alleen pleisters te plakken.

Tijdens deze opleiding kwam ze in aanraking met hypnose en raakte gefascineerd door wat daar allemaal mee mogelijk bleek. Ze is zich daarom opleidingen rondom hypnose gaan volgen in Nederland en Londen.

Ook is ze zich verder gaan ontwikkelen op gebied van fysieke en mentale chronisch pijn en stress. Verder op gebied van oude pijnsignalen die zijn functie zijn verloren en je niet langer dienen, maar toch je dagelijkse leven kunnen verstoren.

Mindfulness kwam op haar pad om mensen te laten focussen en concentreren om in het NU te kunnen zijn.

Vervolgens ACT een soort gedragstherapie gevolgd, om te accepteren wat is, negativiteit en remmingen loslaten, om je zodoende te kunnen richten op wat wel belangrijk voor je is en je daartoe te committeren. 

Als oud shiatsu-masseuse was ze al bekend met oosterse meridianenleer, waarna ze via Access Bars leerde om blokkades (emotie/trauma) die in je lichaam vast zijn gaan zitten op te heffen, zodat je letterlijk meer adem en ruimte in je lijf en hoofd creëert, waardoor je weer kan ontspannen en jezelf kan opladen.

Letterlijk ademruimte creëren fascineerde haar en kwam in aanraking met Liquid Breath: Ontvangende adem. Leren ontvangen door ‘toe te laten’, zodat spanning, pijn en emoties jou los kunnen laten.

Middels energetische reset-sessies blokkades verwijderen, patronen beïnvloeden en veranderen die je al tijden in de weg zaten.

Opleiding tot coach/counselor doorlopen, waarna ook de specialisatie tot Lymeherstel Therapeut aan haar kennis en kunde is toegevoegd.

Daarnaast is geeft ze ontspanningsmassages en stoelmassages.

Bij haar hun je ook terecht voor gezondheidstrajecten waaronder Darm-Lever-Stofwisselingskuur, Vitaal leven, waarbij ze een Bioresonantie-test of bloeddruppeltest afneemt, om zo inzicht te krijgen vooraf, tijdens en aan het eind.


Haar oprechtheid en warmte geeft mensen snel vertrouwen, ze voelen zich snel op hun gemak en welkom bij haar!


Copyright All Reserved © 2024 HMB Transformations