Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Samenwerking met experts

Als Holistisch PsychoSociaal Therapeut en Masseur, is het belangrijk om goede experts om me heen te hebben, om mee te sparren of als aanvulling in een traject. Dit kunnen bijvoorbeeld collega-therapeut/coaches zijn, doorverwijzers als huisartsen, specialisten, psychologen en andersom verwijs ik ook door naar hen.

Onderstaande mensen ken ik al heel lang ken, zowel als persoon als in hun professioneel ondernemerschap.

Dat maakt dat ik met een gerust hart mensen doorverwijs waar nodig, of deel laat nemen aan een traject voor het best gewenste resultaat, altijd in afstemming met de wens van de cliënt zelf natuurlijk. 

Frida Derksema

Psycholoog werkend met (familie)opstellingenSinds 2011 begeleid Frida groepsopstellingen en verzorgt ze individuele begeleiding vanuit haar eigen praktijk 'Opstellingenhuis - Om thuis te komen bij jezelf en op je plek in het grotere geheel'.

Woorden die Frida omschrijven zijn: zorgvuldig, invoelend, zachtaardig, open, ervaringsgericht, analytisch.

De methodiek (familie)opstellingen is een manier om meer inzicht te krijgen op patronen die normaal gesproken verborgen blijven omdat ze zich in ons onderbewuste bevinden. Doordat persoonlijke thema’s met behulp van een opstelling meer helderheid krijgen, kun je een volgende stap maken in de persoonlijke ontwikkeling. Ook aanwezig zijn als deelnemer bij een groepsopstelling voor iemand anders vergroot je zelfinzicht en je invoelingsvermogen. Vrijwel elke maand organiseert Frida twee keer een groepsopstellingendag in Veldhoven en Haaren (NB). 

Ze biedt ondersteuning bij het omgaan met o.a. de volgende onderwerpen: hooggevoeligheid, werk-, gezins- en liefdesrelaties, burn-out, loopbaanvragen.


fridaderksema.nl

https://www.linkedin.com/in/fridaderksema/

Sandra Velthuizen

Healthy Lifestyle ConsultantSLIMRESET® is opgericht door Sandra in 2017. Bij SLIMRESET® draait het om 4 elementen: Spirit, Lifestyle, Identity en Mind. Of je nu wilt afvallen, streven naar een gezonde lifestyle of even een momentje van rust nodig hebt.

Met haar holistische aanpak en deskundigheid zorgt Sandra ervoor dat haar cliënten niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel in balans zijn als gecertificeerde Access Bars® Practitioner.

Sandra volgde een coaching en opleidingstraject bij Vitaal Leven®. Deze transformatie gericht op gezondheid en blijvend afvallen met focus op voeding en levensstijl, past zij nu ook bij haar cliënten toe.

Als orthomoleculair therapeut maakt zij gebruik van een bioresonantie-/ bloeddruppeltest.

slimreset.com

Daarnaast heeft Sandra een marketingachtergrond en begeleidt zij spirituele vrouwelijke internationale ondernemers met het opzetten van een online business.


sandraveeconsulting.com


Copyright All Reserved © 2022 HMB Transformations